Vi i xocolata, el maridatge perfecte per enamorar-te a Clos Pons

Showcooking xocalata

Enamora’t de la xocolata i del vi a Clos Pons per Sant Valentí

Amb el gener superat ens posem en marxa per continuar gaudint de les delicioses experiències que Clos Pons idea per a tu.

Febrer és el mes més romàntic de l’any i no el podem deixar escapar. L’amor és un valor importantíssim en el nostre dia a dia i per això et volem crear un sentiment intens d’atracció emocional cap a l’enogastronomia. Així mateix i amb motiu del dia de Sant Valentí, hem organitzat una vetllada càlida, sumptuosa i molt dolça.

Amb molta il·lusió, ens complau convidar-te al SHOWCOOKING A 4 MANS que tindrà lloc el pròxim 18 de febrer, a partir de les 10.30 h, al celler CLOS PONS.

Els protagonistes d’orquestrar aquesta masterclass en directe seran, ni més ni menys, que l’actual campió del Spanish Chocolate Masters 2017, el lleidatà IVAN PASCUAL i el nostre xef corporatiu TONI ALONSO.

La jornada consistirà en un showcooking d’elaboracions de xocolata per aprendre tècniques de rebosteria i practicar-les a casa, una visita pel celler per conèixer casa nostra i finalitzarem amb un MARIDATGE EXCLUSIU de les gammes altes dels vins i caves de CLOS PONS amb les fantàstiques creacions dels experimentats xefs.

chocolate Clos Pons

Com sempre, les places són limitades i l’activitat tindrà un mòdic preu de 10 € per persona. Si vols enamorar amb algú o enamorar-te de la xocolata i els nostres vins, aquesta és la teva oportunitat. Fes clic aquí i inscriu-te a l’esdeveniment més dolç de CLOS PONS.

No et perdis l’oportunitat d’enamorar-te de nou, encara que sigui de la xocolata. Vine a gaudir d’un màgic i romàntic dia al celler CLOS PONS. T’hi esperem!