Pícnic entre vinyes amb Burricleta

burricleta

Amb el mes de juny al caure, el bon temps arribant i la nostra vinya en una etapa de creixement molt bonica, no hem volgut perdre l’oportunitat de mostrar-te el nostre celler d’una forma diferent de l’habitual. 

Per aquest motiu, ens encantaria que gaudissis amb nosaltres d’una activitat on la gastronomia, els nostres vins, l’activitat física i la natura seran els encarregats de fer-te passar una jornada autèntica i divertida.

És per això que et convidem a participar en la primera RUTA PER LA VINYA CLOS PONS AMB BURRICLETA el dia 17 de juny de 2018 a partir de les 9:00 hores (vegeu torns).

La jornada consistirà en gaudir d’una passejada en BURRICLETA per la finca i assaborir el nostre pícnic en ben mig de les vinyes. Ara mateix, segurament, t’estaràs preguntant: Que és això de la Burricleta?

Doncs la Burricleta és una bicicleta molt especial amb un sistema de pedaleig assistit que permet que tothom (sigui quina sigui la teva condició física) pugui superar qualsevol dificultat del terreny aplicant el mínim esforç. A més i donant vida al nom, aquestes bicicletes porten unes petites alforges als laterals, com ho feien els rucs fa uns anys, que utilitzarem per transportar els estris i ingredients per al pícnic.

A més, durant el mes de juny, ens trobarem a la fase del cicle de la vinya anomenada «Quallat» on la llum de juny il·lumina l’evolució natural de la vinya i la flor esdevé fruit. El raïm, encara tímid, deixa que la fulla agafi el protagonisme amb un verd intens i uniforme.

Torns disponibles

1r torn

9:15h – Arribada

9:30h – Sortida passeig Burricleta

10:30h – Esmorzar per la vinya

11:30h – Visita celler Clos Pons

12:45h – Copa de vi de cloenda

2n torn

10:30h – Arribada

10:45h – Visita celler Clos Pons

11:30h – Sortida passeig Burricleta

12:30h – Aperitiu a la vinya

13:30h – Copa de vi de cloenda

 

Com sempre, les places són limitades i l’activitat tindrà un cost de 15 € per persona.

IMPORTANT: L’altura mínima per dur a terme aquesta activitat ha de ser de 1,50m.

Ja estem desitjant que arribi el dia per pedalar amb tu i compartir una bona estona entre vinyes i copes de vi.  T’esperem!