Trail Nocturna

 El passat 2 de Juliol va transcorre entre les vinyes, els camps d’oliveres i els corriols de la Finca Pons, la tercera edició de la Trail Nocturna Clos Pons.

trail

Més de 400 participants, amb la força de les seves cames i la llum dels seus frontals, van poder disfrutar del Trail Running i de la màgia de la nit, competint en una prova que oferia dues distàncies 9 km o 21 km, ambdues amb un desnivell moderat que va permetre assolir uns bons registres a totes les corredores i corredors.

La direcció tècnica de la cursa, encapçalada per l’Ivan Espilez i en Kike Borrás, van senyalitzar el circuit de manera precisa a fi efecte ningú agafés el camí equivocat!

En la categoria masculina es van imposar l’Angel Vidal del Clos Pons Thai Runners a la prova de 9 km i en Raul Butaci dels Xafatolls de Mollerussa a la cursa de 21 km.

En la categoria femenina les guanyadores van ser Meritxell Bonet en la cursa de 9km i Natàlia Badia en la de 21 km, totes dues del TRI 4.40.

El triomf per equips va ser per al Clos Pons Thai Runners, que va fer valer el seu coneixement del circuit i la il·lusió per imposar-se a casa!!

Abans i després de la cursa tothom va poder gaudir de visites guiades al Celler, tast de vins Clos Pons i entrepans calents per a tots els participants per recuperar les forces.

FOTOS