3a edició de la Baco’s Ride al celler Clos Pons

baco's ride

III Baco’s Ride del celler Clos Pons

Clos Pons organitza de nou la jornada dedicada a l’Spinning® amb 60 bicicletes oficials i 6 instructors de primer nivell, en un entorn màgic rodejats per les vinyes del celler.

El celler Clos Pons, fidel a la seva passió per l’esport, organitza per tercer any la Baco’s Ride, un dels grans esdeveniments oficials d’Spinning® de Catalunya. Com l’any passat, Clos Pons instal·larà una seixantena de bicicletes als exteriors del celler i un pòdium des d’on els presenters Eva Garcia, Eric Miranda, Betina Martins, Rubèn Fabra, Jordi Esteve i Toni Riveras oferiran 4 sessions guiades durant tot el dia.

Aquest any la 3a edició de la Baco’s Ride es durà a terme el dia 15 de setembre, en plena època de verema per gaudir de la màxima esplendor del paisatge del celler.

La jornada esportiva tindrà dues sessions matinals i dues sessions a la tarda amb la possibilitat d’agafar “Full Day” (4 sessions) per tan sols 25€ o “Half Day” de matí o tarda (2 sessions) amb un preu de 15€. Les inscripcions inclouen una bossa amb obsequis, descomptes i regals dels nostres patrocinadors. A més, la inscripció de “Full Day” inclourà un servei de restauració de la mà del xef corporatiu Toni Alonso.

També podràs gaudir del dinar en cas de que només facis dues sessions o, per exemple, vinguis amb acompanyants que també es vulguin quedar a dinar. El tiquet menú tindrà un preu de 10€.

Els horaris de les sessions seran els següents:

  • 11:30 Rubèn Fabra i Eric Miranda
  • 12:30 Eva Garcia
  • 14:00 Dinar
  • 17:00 Betina Martins i Jordi Esteve
  • 18:00 Eva Garcia i Toni Riveras

Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades. Per formalitzar la teva participació en la III Baco‘s Ride fes clic a la proposta que desitgis:

Per una altra banda, a tots aquells que ho desitgin, oferirem activitats paral·leles com visites guiades per les nostres instal·lacions i tast de vins.

Enguany, també disposarem del Maillot oficial de l’esdeveniment dissenyat per Clos Pons, que estarà en venda per 30€.

maillot Baco's Ride