UNA JORNADA AMB ELS CLOS PONS THAI RUNNERS

El celler Clos Pons patrocina un club de més de 100 runners amateurs

L’esport i l’activitat física formen part de l’ADN de Clos Pons, és per això que el celler, a més a més d’organitzar esdeveniments esportius com la Trail o la Baco’s ride a les seves instal·lacions i col·laborar en esdeveniments arreu de Lleida, té també el seu propi equip de corredors.

El Club Clos Pons Thai Runners va sorgir de l’amor per l’atletisme d’Eduard Pons, CEO de Grup Pons, i l’experiència com a entrenador del lleidatà Xavi De la fuente, conegut per tothom com a Xavi Thai. El Xavi és un referent en el món de l’esport popular a Ponent; entrenador, massatgista i especialista en nutrició esportiva que tenia el somni en comú amb L’Eduard Pons de muntar un club social i esportiu sense ànim de lucre, per reunir a amants del running i crear una xarxa popular d’atletes, vinculada també amb el celler Clos Pons. Quan Eduard Pons i Xavi Thai van posar les seves idees en comú, va néixer el Club Clos Pons Thai Runners, l’abril de 2015. El club actualment, ha decidit tancar les inscripcions després d’arribar als 100 membres, perquè segons el Xavi, “Acabem de néixer però volem créixer poc a poc i ara amb parelles i canalla que acompanyen als runners, ja hem de gestionar gairebé 200 persones”.

El club combina activitats esportives i socials, realitza un entrenament conjunt setmanal i participa en curses populars els caps de setmana. En aquests dos anys des de la seva creació, s’han ampliat les activitats del club, incloent BTT, Trail, Bicicleta de carretera i triatló. A més a més enguany el club s’ha posicionat com a guanyador de les Trail Series Lleida, entre altres premis de diferents categories. Dins les activitats que organitza el club també hi trobem jornades, xarrades sobre nutrició i salut impartides per professionals i entrenaments i trobades amb esportistes d’elit, comptant també amb una vessant solidària.

Clos Pons cedeix sovint les seves instal·lacions a l’Albagés al Club de runners, que a part de participar en les activitats organitzades al celler, aprofiten l’entorn àrid i salvatge de les vinyes per a fer entrenament. El Club es reuneix al celler tant per celebrar les jornades anuals com per realitzar entrenaments o per provar material esportiu, com va ser el cas de la jornada per realitzar un test oficial de les noves sabatilles Saucony peregrine 7. Us deixem amb un vídeo i fotografies de la jornada perquè pugueu veure l’ambient que es respira al Club:

En definitiva, el Club Clos Pons Thai Runners és un club d’atletisme popular i amateur però “amb ganes de fer bé les coses” que ofereix als socis una forma constant, divertida i social d’entrenar i millorar en atletisme a més a més de fer territori, fer promoció de l’esport i de la vida saludable i, sobretot, fer pinya, com una gran família nascuda de l’esforç, la voluntat de superació i l’amor per l’esport. Uns ideals que encaixen a la perfecció amb la filosofia de Clos Pons de promocionar l’esport i l ‘activitat física com una part essencial d’un estil de vida sa, com una dieta equilibrada, amb un especial èmfasi en les activitats amateurs, que obren les portes a tot tipus de participants. A Clos Pons volem facilitar que cada cop més gent se senti atreta per l’esport i el practiqui i cal dir que el club Clos Pons Thai runners és un exemple ben inspirador del que l’esport pot aconseguir. N’estem molt orgullosos!