Clos Pons s’embarca al Saló Nàutic de Barcelona

salon-nautico-barcelona-2016

Clos Pons participarà enguany en el primer Show Nàutic Gastronòmic que organitza el Saló Nàutic de Barcelona del dia 12 al 16 d’octubre.

L’esdeveniment “gastronàutic”, organitzat per Curt Ediciones, en col·laboració amb el Saló Nàutic, portarà a bord del catamarà Skipper reconeguts cuiners com Carles Gaig,

Romain Fornell, Eduard Xatruch o Oriol Castro que descobriran els seus secrets gastronòmics i parlaran de les últimes tendències de la cuina actual.

A bord d’un altre espectacular catamarà de 20 metres d’eslora, el Mission, els assistents al Saló podran degustar els nostres vins en un ambient exclusiu i únic al que es podrà accedir per invitació.

El certamen sobre el món nàutic de luxe aposta aquest any per potenciar també la gastronomia i els productes premium i gourmet, i apropar al públic assistent les tendències culinàries del moment a través de rodes de premsa, xarrades i tastos.

Clos Pons se situa també en la línia de promocionar i participar en esdeveniments gastronòmics innovadors i creatius, de la mà de reconeguts professionals del món de la cuina, com el guardonat xef Ross Gibbens que va triar el celler Clos Pons per a presentar els seus plats per primer cop a Espanya.