Clos Pons rep tres guardons als premis Vinari 2018

premis vinari

Roc de Foc, el vi blanc amb criança de Clos Pons, triomfa als premis dels millors vins de Catalunya.

El passat divendres 5 d’octubre vam assistir la sisena edició dels premis Vinari 2018 a l’emblemàtic auditori de Vilafranca del Penedès batent una xifra rècord de participants, amb 900 referències de 250 cellers d’arreu de Catalunya.

Com cada any, des del celler Clos Pons participem en aquest concurs amb els nostres millors vins. Els premis VINARI és el concurs dels vins que s’elaboren i produeixen a Catalunya. Amb la col·laboració de totes les Denominacions d’Origen i de la Generalitat de Catalunya, entre altres institucions, és un concurs que vol ser el referent dels vins catalans.

Any rere any va agafant més protagonisme i prestigi convertint-se en un element diferenciador de cara als consumidors, que a l’hora de demanar un vi o visitar un celler es basen en els premis obtinguts durant els darrers anys.

Roc de Foc 2013, sens dubte, ha estat el vi amb més reconeixement del celler Clos Pons que amb dos guardons es posiciona com un referent en el món dels vins blancs que passen per bóta.

Amb el Vinari de Plata 2018 en la categoria Blancs amb Criança fa que, Roc de Foc 2013, sigui un vi que no deixa indiferent a ningú. La seva varietat Macabeu 100% amb 12 mesos de criança en bocois de 2.000 litres de roure francès atorguen unes notes torrades, minerals i especiades deixant, en boca, una sensació plena i rica.

Premis Vinari 2018

Per una altra banda, Pla del Tet 2015, va rebre el Vinari de Bronze 2018 a la categoria Negres de Guarda. És el nostre primer vi de col·lecció, un monovarietal de Syrah a 700 metres d’altura i 12 mesos de criança en bótes de roure francès.

premis vinari

I per últim, el Vinari de Bronze 2018 a la categoria DO Costers del Segre per a Roc de Foc 2013 que el posiciona al TOP 3 dels millors vins de la denominació d’origen Costers de Segre.

premis vinari

En definitiva, això ens donar motius per continuar mimant cada part del nostre procés d’elaboració amb la mateixa dedicació i emoció que el primer dia. Una gran valoració pels vins del celler Clos Pons, que a poc a poc van agafant protagonisme arreu de Catalunya i a la resta del món.