Clos Pons amb l’Open de Pàdel Indoor de Lleida

vi

Clos Pons ha signat un acord de col·laboració i patrocini amb la Lliga de pàdel Indoor 2016-2017 de la ciutat de Lleida. L’ Open Indoor league es una de les competicions amateurs de pàdel més importants de Catalunya i Clos Pons, en la seva línia de suport i promoció de les activitats esportives, serà un dels patrocinadors de les proves d’aquest any.

L’Open Indoor League és una lliga de torneigs amateur formada per 6 opens amateurs i un màster final. Al ser una competició amateur, es donen cabuda a tots aquells practicants de l’esport que no estan federats i, per tant, no poden participar als opens professionals. La competició està organitzada en categories masculina i femenina i adaptada als diferents nivell de joc. En cada categoria hi haurà només 16 classificats, els que sumin més punts en el rànquing del circuit, que accediran al màster final de forma gratuïta.

premis

L’Open Indoor League és una competició en creixement que l’any passat va comptar amb més de 3000 inscripcions. El pàdel és un esport que cada any suma nous adeptes, la qual cosa fa que les competicions amateurs siguin un èxit garantit. En les anteriors edicions de la Lliga, l’organització va sortejar un Volkswagen Polo entre els assistents i es van repartir premis en metàl·lic i obsequis. A Clos Pons volem també obsequiar als guanyadors i finalistes de cada categoria amb dos dels nostres vins.

Clos Pons, sempre amb l’esport

L’Esport i l ‘activitat física són una part essencial d’un estil de vida sa, com una dieta equilibrada, i es per això que a Clos Pons volem donar suport a diferents activitats esportives que s’organitzen a Lleida i arreu, així com organitzar els nostres propis esdeveniments esportius. Amb un especial èmfasi en les activitats amateurs, que obren les portes a tot tipus de participants, a Clos Pons volem facilitar que cada cop més gent se senti atreta per l’esport i el practiqui. Entre les activitats esportives que hem organitzat des del celler, destaquen La Baco’s ride, una jornada dedicada a l’spinning, amb més de 50 bicicletes instal·lades al celler, o la Trail nocturna que recorria 21 km per les nostres vinyes. Clos Pons també compta amb el seu propi equip de corredors, els Thai runners Clos Pons.