ARRIBA LA IV TRAIL CLOS PONS!

IV TRAIL CLOS PONS

Clos Pons organitza la seva 4ª trail pel paisatge que envolta el Celler, a l’Albagés,
amb la diferència que enguany la cursa serà diürna.

Torna la Trail de Clos Pons pels paratges agrestes i salvatges del cor de les Garrigues, en una cita que uneix l’enoturisme amb l’esport. En aquesta edició però, el Celler ha decidit canviar l’hora de la convocatòria (les altres edicions la cursa era nocturna) i fer que enguany sigui durant el dia, un motiu de més per descobrir i gaudir millor de l’espectacular paisatge que envolta les vinyes de Clos Pons.

©Oscar Espilez
©Oscar Espilez

Com les passades edicions, la trail constarà de 2 circuit amb diferents nivells de dificultat; un més tècnic i salvatge, de 20 km, i un recorregut més planer de 9 km. El celler obsequiarà a tots els participants amb una ampolla estoig d’Alges i premiarà amb lots de productes als guanyadors.

SISQUELLA-75CL

L’espai comptarà amb servei d’avituallament, lavabos i dutxes. A més a més hi haurà un Brunchmut popular per a tots els corredors, amb novetats i sorpreses que a poc a poc us anirem descobrint. Les inscripcions a la IV Trail Clos Pons es poden fer a través de la pàgina web de Trail Running Lleida on també podeu trobar informació completa sobre les característiques dels circuits. La data límit per inscriure’s és el 31 de març.

Apunteu-vos la data i aneu entrenant, per no perdre-us la cita anual amb l’esport i amb el vi al celler Clos Pons!