CLOS PONS I PLUSFRESC PRESENTEN EL VI LO INDÍBIL, UN HOMENATGE A LES TERRES DE PONENT

IMG-20161201-WA0009

El vi ha estat elaborat de manera conjunta entre les dues empreses d’origen lleidatà com a mostra del compromís de Clos Pons i Plusfresc amb el producte local.

El passat dijous 1 de desembre es va presentar aquest nou producte, impulsat i elaborat conjuntament per les Bodegues Clos Pons i Plusfresc, la cadena de supermercats lleidatana especialitzada en productes frescos i de proximitat, i líder en distribució d’aliments a les comarques de Lleida.

Es tracta d’un vi jove, suau i elegant, que permet una àmplia gamma de maridatges, amb immillorable relació qualitat-preu, i s’espera que es converteixi ben aviat en un convidat indispensable a la taula dels lleidatans i lleidatanes.

A la presentació de Lo Indíbil, que ha tingut lloc a la Sala SUMCA de la botiga Plusfresc del carrer Rovira Roure de Lleida hi assistit Eduard Pons, director general de Grup Pons i propietari del celler Clos Pons, que ha descrit el producte com “un vi de casa on conflueix tota l’essència del que representa la nostra terra, i que, a més, és excel·lent en relació qualitat-preu”. També han estat presents a l’acte Sisco Porta, encarregat de la distribució del producte, de la mà de l’empresa Disaliment, i Francisco Gonzàlez, director general de Plusfresc. Gonzàlez ha destacat: “Lo Indíbil és un vi amable i desenfadat, un projecte comú amb el Celler Clos Pons, amb qui compartim un amor per la terra que hem volgut plasmar en aquest nou producte”.

En la seva nota de cata, Lo Indíbil es descriu com un vi molt fresc i jove, amb un deix de violeta. De color vermell violaci i nas potent de fruita negra, és un cupatge d’un 75% de syrah amb 25% de garnatxa que marida perfectament amb productes de xarcuteria, arrossos, carns blanques i vermelles, guisats, caragols, formatges cremosos i diferents tipus de peix marinat i condimentat.

Les empreses han establert un preu de sortida del vi assequible i competitiu, i aquest estarà disponible als supermercats Plusfresc a partir del mateix 1 de desembre.

IMG-20161201-WA0006 IMG-20161201-WA0005 IMG-20161201-WA0008 IMG-20161201-WA0007

Clos Pons, vins locals amb esperit global

A Clos Pons tenim un compromís amb el territori i voluntat dinamitzadora d’esdeveniments culturals, gastronòmics, esportius i socials a terres de Lleida. Tot i ser una empresa present en més de 30 països del món, els nostres productes tenen inevitablement caràcter lleidatà. Amb la presentació de Lo Indíbil hem volgut subratllar també el desig de col·laboració amb empreses de Lleida i de promoció dels productes locals i de proximitat.