Gran éxit del «Pop Up» de Clos Pons i Kabuki

La fórmula de Kabuki, batejada com a cuina “Japo-Ibérica”, va començar el divendres a la nit a sorprendre als amants de la millor gastronomia en un entorn incomparable. I és que no és habitual poder menjar un “Tataki de bonítol”, un “Usuzukuri de vieira” o una “costella de bou de Wagu” en un celler envoltat de botes de roure.

El Celler Clos Pons s’ha convertit aquest cap de setmana en un restaurant amb una cuina que ha estat reconeguda durant dos anys consecutius amb una Estrella Michelin.

Tres sessions amb places limitades que es van esgotar ràpidament, en les que assistents procedents de tot Catalunya han pogut gaudir d’un menú format per 8 dels millors plats de Mario Payán (Kabuki-Madrid) maridats amb els vins Clos Pons.

Un altre dels grans protagonistes d’aquest esdeveniment ha estat el nou vi de Clos Pons, el ROC DE FOC. Un monovarietal de Macabeu que, fermentat i envellit en bocois de roure, es mostra llarg i amable, i destaca pel seu cos i la seva untuositat.

L’acte organitzat pel Club de Vins Clos Pons s’emmarca dins del programa “Cuina al Celler”. Una oferta gastronòmica exclusiva en un entorn únic que es repetirà 4 vegades a l’any.

La presència de KABUKI al Celler de L’Albagès, finalitzarà el dilluns amb una Master Class a càrrec de Mario Payán. El reconegut cuiner madrileny s’ha convertit en un referent a nivell internacional, i restauradors procedents de tot Catalunya assistiran a un acte limitat a 25 persones.

Podeu veure les imatges de l’acte aquí