NITS D’ESTIU A LA FRESCA AMB CLOS PONS

Clos Pons participa en el 5è Tastajazz dels Vilars d’Arbeca i en Vins & Tast sota les estrelles,organitzat per La Seu Vella, i programa més activitats nocturnes per a l’estiu.

A l’estiu ve de gust aprofitar les hores de menys calor i la màgia de les nits sota les estrelles, i fer-ho acompanyats d’una copa de vi, és per això que Clos Pons a l’estiu es posa el vestit de nit i participa en tota mena d’activitats a l’aire lliure.

El primer cap de setmana de juliol, tot i que les condicions meteorològiques no van ser precisament d’estiu i va refrescar força, Clos Pons va participar en dues activitats nocturnes: el Vins & Tast sota les estrelles organitzat per el Consorci del Turó de La Seu Vella, que va tenir lloc el divendres dia 30 de juny al punt més alt de la ciutat, el Castell del Rei–La Suda. El dissabte 1 de juliol va ser el torn del Tastajazz a la fortalesa ibera d’Els Vilars d’Arbeca, on van poder tastar-se els vins de Clos Pons i els vins de la Vinya els Vilars al ritme de gipsy jazz.

L’activitat Vins & Tast sota les estrelles es va estrenar l’any passat, amb l’objectiu de promoure el conjunt monumental de La Seu Vella, els productes de la gastronomia local i cellers del territori, i va gaudir de bona acollida entre el públic. Enguany l’activitat es repetirà quinzenalment, amb la participació dels cellers del territori i negocis locals de gastronomia de Lleida. L’activitat va començar, tal com estava plantejada, al capdamunt del Castell del Rei, però va haver de traslladar-se a l’interior degut al vent. Tanmateix, els assistents van poder gaudir de totes maneres de les magnífiques vistes des de La Suda i d’un tast dels vins de Clos Pons, celler convidat a l’esdeveniment, guiat pel CEO de Grup Pons, Eduard Pons. El tast va anar acompanyat d’una degustació dels productes del Forn i Pastisseria Llaràs.

El Tastajazz a Els Vilars d’Arbeca de l’1 de juliol també va estar protagonitzat per les baixes temperatures, però el públic no va deixar d’assistir a aquest tast de vins del cellers Vinya Els Vilars i Clos Pons al bell mig de les restes arqueològiques de Fortalesa Ibera del segle VIII a.C, acompanyats amb l’elegant i alegre música del Jèròme Frayssinet Gipsy Swing Quartet.

Clos Pons té més propostes per a les nits d’estiu, unes rodejades d’història i música, altres dedicades a la fotografia, com la masterclass de fotografia nocturna organitzada al celler pel 22 de juliol, o a l’esport, com la Baco’s Ride, l’esdeveniment oficial d’Spinning® entre vinyes que celebrarà la segona edició el 16 de setembre.

Amb Clos Pons, gaudiu de les nits a la fresca!