CLOS PONS ASSISTEIX A LA FIRA DELS PREMIS VINARI A RUBÍ

IMG-20161102-WA0003_resized

La fira de Rubí és una mostra dels millors vins catalans de l’any, els que s’han endut algun guardó als premis Vinari 2016

L’últim cap de setmana del mes d’octubre s’ha celebrat a Rubí la fira dels Premis Vinari, una fira que congrega tots els cellers que s’han endut algun premi al certamen que reconeix els millors vins de Catalunya. Els premis Vinari d’enguany es van celebrar el primer cap de setmana d’octubre i el Sisquella, que ja havia sortit guardonat en l’edició de 2014, va tornar a ser premiat amb la medalla de bronze als millors vins blancs amb pas per bóta.

En totes les edicions anteriors els vins de Clos Pons van emportar-se guardons i fins i tot el Roc Nu ha repetit com a guanyador, en 3 ocasions consecutives, de l’or a millor vi de guarda ecològic. Com que tots els nostres vins han estat guardonats en alguna ocasió, els assistents a la fira van poder provar-los tots, el Sisquella, el Roc Nu, el Roc de Foc i també l’Alges.

La fira dels premis Vinari, ubicada al celler cooperatiu de la ciutat de Rubí, va ser inaugurada el dissabte dia 29 d’octubre per l’alcaldesa de Rubí Anna Maria Martínez, acompanyada del Director General de l’INCAVI, Salvador Puig, i l’Editor del Vadevi.cat, Salvador Cot. La fira poc a poc s’està convertint en un referent i una cita imprescindible en l’agenda de l’enoturisme i el món vitivinícola.

IMG-20161102-WA0005_resizedAl certament no només es podia gaudir dels millors vins del 2016, sinó que també hi havia oferta gastronòmica, en forma de tapes, i música en directe. En aquesta edició de la fira s’ha tornat a omplir el celler on es calcula que l’any passat es van servir més de 10mil copes de vi i aquest any s’ha superat l’assistència.

Els vins de Clos Pons reconeguts arreu

L’any 2016 el celler Clos Pons no ha parat de rebre reconeixements i premis arreu. Destacant el vinari de Bronze a millor vi blanc amb criança i la menció de vi favorit de la mostra de vins i caves de Catalunya. La “collita” de premis que Clos Pons arreplega arreu, tant en àmbit nacional com internacional, fan palès un any més el nostre compromís en l’elaboració de productes de qualitat i l’amor amb el que creem els nostres vins, que es reflecteix en aquest reconeixement per part del públic i el sector vitivinícola.

IMG-20161102-WA0001_resized IMG-20161102-WA0004  IMG-20161102-WA0000_resized