ÈXIT DE LA 1ª EDICIÓ DIÜRNA DE LA TRAIL CLOS PONS

TRS Trail Clos Pons 2017 from Ivan Espilez on Vimeo.

L’esdeveniment de running al voltant de les vinyes del celler Clos Pons reuneix a més de 200 persones.

El diumenge dia 2 d’abril, Clos Pons va organitzar la IV Trail Clos Pons, per primera vegada diürna ja que les altres edicions van ser nocturnes, amb sortida i arribada al celler Nocturna amb sortida i arribada al celler. Una activitat on es va unir esport i enoturisme.

Aquesta cursa estava inclosa les Trail Running Series Lleida i va constar d’un circuit més tècnic i salvatge de 21km allunyat de qualsevol nucli urbà, complimentat amb un circuit més planer de 9km. Més de 150 atletes van poder gaudir, aquest cop durant el dia, del magnífic paisatge de vinyes i boscos del cor de Les Garrigues.

A les 9’30 va donar-se el tret de sortida del circuit de 21 km i seguidament van sortir els participants de la cursa de 9km. A l’espai del celler, els acompanyants i els corredors van poder gaudir de visites guiades i recuperar forces amb un “brunchmut popular” amb la col·laboració de l’Espinaler i acompanyat dels vins de Clos Pons.

Els atletes només trepitjar la línia de meta van poder comprovar el temps real i oficial que van aconseguir, així com la posició en què van arribar i la categoria. Els pòdiums masculí i femení aconseguits enguany a la trail han estat renyits i de molt alt nivell.

L’equip Clos Pons Thai Runners, guanyadors de les TRS2016, complint amb el paper de favorit, va guanyar la categoria d’equips de la Trail Clos Pons. Amb 11 punts es va imposar a l’Associació Atlètica Xafatolls – Unimèdic i Los Pepes, empatats a 20 punts.

En la categoria masculina individual, el primer en arribar a la meta de la cursa de 21km va ser el també membre de Clos Pons Thai Runners, Josep Maria Ribes Borras, amb un temps de 1h39’28’’. Adriana Daza, una de les favorites de les TRS 2017, va ser la guanyadora en categoria femenina individual a la cursa de 21km, amb un temps total de 2h i 7’’.

Pel que fa a la cursa de 9 km, el guanyador en categoria masculina individual, també de l’equip Clos Pons Thai Runners, va ser Manel Oliva Seal amb un temps de 48’18’’ i en categoria femenina Maite Farran Farré amb 50’42’’.

L’entrega de premis la va realitzar Eduard Pons, CEO de Grup Pons, al mateix celler.