Clos Pons inicia la verema 2018

verema 2018

Clos Pons inicia la verema 2018 amb una previsió de producció superior respecte a l’any passat

Avui, 3 de setembre, el celler Clos Pons inicia la verema 2018 amb la recollida de les primeres varietats, Albarinyo i Garnatxa Blanca, a l’espera de l’evolució de la resta.

Aquest any, l’anyada ha vingut marcada per un hivern fred i una primavera plujosa, fet que comporta un retard en tot el cicle vegetatiu, d’aproximadament uns 10 dies. El nostre enòleg, Martí Magriña, preveu que hi hagi una producció lleugerament superior a la mitjana de cada any.

Tots aquests factors ens duen a considerar que serà un any de menys calidesa i concentració en els vins, és a dir, de vins més elegants. Segurament el més destacable dels vins d’enguany, serà l’acidesa i la potència aromàtica.

El nostre equip de veremadors ja ho tenen tot a punt per recollir el raïm que donarà cos a l’anyada 2018. Al celler Clos Pons utilitzem el mètode manual, escollin un a un els gotims més òptims per elaborar un vi de màxima qualitat procedent de les vinyes ecològiques de les finques situades a l’Albagés i a la Pobla de Cérvoles.

Si vols gaudir i conèixer de primera mà tot el procés de la verema i l’elaboració dels nostres vins, inscriu-te a les jornades de verema 2018. Darreres places disponibles!