Clos Pons a la fira del vi català, al mercat de Santa Caterina

SantaCaterina_BLOG

L’Associació de Comerciants del Mercat de Santa Caterina i l’Associació Enjoy Wine celebren 5 anys de maridatges al Mercat amb una fira de productes i vins catalans en què Clos Pons hi serà present.

La fira tindrà lloc els dies 5,6 i 7 de maig davant del Mercat de Santa Caterina, a Barcelona. El primer dia estarà dedicat a les DO catalanes i els dies 6 i 7 als petits productors i cooperatives agràries de les DO. La fira té el suport de l’Associació Vinícola Catalana, l’INCAVI, l’Institut del cava i el club de cultura Tr3sc, i també participarà en la festa el vi de Barcelona amb el projecte de suport a persones amb necessitats especials, Can Calopa.

L’esdeveniment comptarà amb tallers oberts amb temàtica relacionada amb el vi i els productes saludables i de proximitat i també un recital de poesia amb poetes emergents. Algunes parades del mercat de Santa Caterina mostraran també els seus productes a la fira.

A la fira, Clos Pons obsequiarà amb una copa de cortesia als membres del Club de Vins Clos Pons que s’identifiquin amb la tarja.

Clos Pons porta l’essència de Les Garrigues al mercat de Santa Caterina.

La DO Santa Caterina, així es coneix el projecte de convertir el mercat de Santa Caterina en un punt de divulgació, degustació i maridatges amb els vins catalans, de la mà de l’Associació Enjoy Wine.

Aquesta no és la primera ocasió en què Clos Pons participa en una de les activitats proposades per Enjoy Wine al mercat de Santa Caterina, ja que va estar present també al vi&música, amb el Sisquella, que va ser un dels 6 vins maridats amb música de l’esdeveniment, celebrat el passat 3 de març.