CLOS PONS AL BORN DE CANÇONS

El celler participarà en el cicle de música maridat amb vins catalans que organitza el centre de cultura i memòria del Born

El Born de cançons és un cicle dedicat a l’escena musical catalana i més concretament a donar visibilitat a les veus i talents femenins. Enguany se celebra la tercera edició d’aquesta aposta singular i compromesa que s’està consolidant en l’agenda barcelonina.

L’esdeveniment, comptarà principalment amb les actuacions de cantautores i noves promeses de la música catalana, i cada actuació estarà acompanyada de diferents vins de les DO Catalanes. Clos Pons estarà present en l’actuació de Mireia Vives i Borja Penalba, cantautors que combinen creacions pròpies amb poesía musicada de diferents autors i autores, i que van guanyar la passada edició del Premi Miquel Martí i Pol del Certamen Terra i Cultura. Un viatge literari i musical que tindrà lloc el proper 19 de maig a les 20 del vespre al CMM del Born.

El cicle musical està organitzat pel centre cultural i de memòria del Born, amb el suport d’Enderrock i el taller de músics i la col·laboració d’Emovins i l’INCAVI, tindrà lloc al llarg dels mesos de maig i juny de 2017. Les entrades poden adquirir-se a través del portal codetickets.com.

Clos Pons: maridatges musicals

A Clos Pons ens agrada acompanyar els millors plats i la cuina dels xefs més reconeguts però també ens agrada explorar altres tipus de maridatges, sobretot els maridatges culturals. És per això que donem suport a actes culturals i acompanyem amb els nostres vins esdeveniments fora de l’agenda gastronòmica i vinícola tant en l’àmbit lleidatà com a la fora de la província. A Lleida, col·laborem amb La Paeria per estar presents en els actes culturals de la ciutat, hem estat vins oficials de la fira de Tàrrega 2016 i l’Animac 2017. A Barcelona, hem maridat amb música al mercat de Santa Caterina i participem també al Born de cançons. Perquè vi i cultura, i encara més vi i música, fan una parella més que perfecta.