TORNA LA BACO’S RIDE, EL GRAN ESDEVENIMENT D’SPINNING® AL CELLER CLOS PONS

Clos Pons organitza de nou la jornada dedicada a l’Spinning® amb 60 bicicletes oficials i 4 reconeguts presenters, rodejats de les vinyes i del paisatge únic que envolta el celler.

El celler Clos Pons, fidel a la seva passió per l’esport, organitza per segon any la Baco’s Ride, un dels grans esdeveniments oficials d’Spinning® de Catalunya. Com l’any passat, Clos Pons instal·larà una seixantena de bicicletes a les immediacions del celler i un pòdium des d’on els presenters David Pérez, Eva Garcia, Toni Binefa i Toni Riveras oferiran 4 sessions guiades que començaran a les 4’30 de la tarda. Enguany, la Baco’s Ride es farà el dissabte 16 de setembre i les inscripcions oficials podran fer-se a través de la botiga online de Clos Pons.

L’any passat, la primera edició de la Baco’s Ride va omplir totes les places, reunint a més d’un centenar de persones. Aquest any els participants podran també vindre amb acompanyants, que podran gaudir de les activitats paral·leles que organitza el celler, com visites guiades a les instal·lacions i tast de productes locals. La inscripció inclourà servei de restauració de la mà del xef de l’empresa Toni Alonso, degustació de productes, welcome pack i un obsequi commemoratiu de la jornada. La inscripció inclourà welcome pack amb un obsequi commemoratiu de la jornada i, de la mà del xef de l’empresa Toni Alonso, un showcooking d’entrepans contemporanis i saludables.

Els horaris de les sessions seran els següents:

Sessió Sisquella: 16:30 amb Toni Binefa
Sessió Alges: 17:30 amb David Pérez
Sessió Roc de Foc: 18:30 amb Toni Riveras i la participació de Kike Borrás i Toni Marín
Sessió Roc Nu: 19:30 amb Eva Garcia

Dins la programació de l’esdeveniment, es podrà participar també en una xerrada taller impartida pel master instructor David Pérez: “Dopamina y progresiones”. Més informació sobre el taller i inscripcions poden sol·licitar-se escrivint un mail a eva.garcia@precor.com o visitant les xarxes socials d’Spinning® Spain.

Aquest esdeveniment va néixer l’any passat amb l’esperit d’incorporar-se a la llista d’esdeveniments oficials d’Spinning® d’arreu del país i en l’agenda de cites imperdibles dels amants d’aquest esport. L’exclusivitat i originalitat de la Baco’s Ride de Clos Pons unida a un preu d’inscripció molt accessible fa que hi assisteixin aficionats i professionals d’Spinning® d’arreu del país.

Les inscripcions ja estan obertes i podran formalitzar-se a través de la botiga online de Clos Pons, i també hi haurà la possibilitat de reservar un pack de cap de setmana amb una nit d’hotel de 4 estrelles, per gaudir d’un cap de setmana d’escapada complert.

Inscripcions

Inscripcions Baco’s Ride+Hotel

Enguany, Clos Pons ha dissenyat també un Maillot oficial de l’esdeveniment, que estarà a la venta prèvia reserva, per 48€. El celler sortejarà també una unitat del Maillot de la Baco’s Ride entre tots els inscrits abans del 9 de setembre. El guanyador o guanyadora es publicarà a les xarxes el mateix dia 9.

Entre els col·laboradors de l’esdeveniment, trobem Subaru Lleida, Fruits de Ponent, Prodrones Barcelona, Carn Sargaire, Aguas Mondariz i assegurances Urquia&Bas.

Clos Pons, sempre amb l’esport

L’Esport i l‘activitat física són una part essencial d’un estil de vida sa, com una dieta equilibrada, i es per això que Clos Pons vol donar suport a diferents activitats esportives que s’organitzen a Lleida i arreu, així com organitzar els seus propis esdeveniments esportius. Amb un especial èmfasi en les activitats amateurs, que obren les portes a tot tipus de participants, Clos Pons vol facilitar que cada cop més gent se senti atreta per l’esport i el practiqui. Entre les activitats esportives que ha organitzat el celler, destaquen La Baco’s ride, una jornada dedicada a l’Spinning®, amb més de 50 bicicletes instal·lades al celler, o la Trail Clos Pons, que recorre 21 km entre vinyes. Clos Pons també compta amb el seu propi equip de corredors, els Thai runners Clos Pons.